Home / Nieuws / Klassiek bij kasteel Het Nijenhuis

Klassiek bij kasteel Het Nijenhuis

HEINO/WIJHE – Masterstudenten van het ArtEZ Conservatorium Zwolle verzorgen op zaterdag 20 april een zevental korte concertprogramma’s bij Kasteel het Nijenhuis in Heino/Wijhe. De internationaal samengestelde groep jonge musici wil laten horen en zien hoe klassieke muziek in deze idyllische entourage kan verrassen en ontroeren. De musici zoeken daarbij nadrukkelijk de verbinding met de omgeving van het Nijenhuis en de geëxposeerde kunst. Soms schurend of plezierig harmoniërend, maar altijd verrassend. De concerten worden gegeven tussen 11.30 en 16.00 uur. De entree voor het museum en de concerten bedraagt 12,50 euro (CJP en studenten 9 euro; t/m 18 of met Museumjaarkaart gratis

Foto: Edwin Goed

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.