Kennismaken met mindfulness in Salland

MARIËNHEEM – Marion Kogelman-Bloo en Hanneke Koenjer uit Mariënheem bieden de komende maanden meerdere kennismakingsworkshops over mindfuliness aan in Salland. Dit ter introductie van de trainingen die ze verzorgen. D

e bezoekers maken alvast kennis met enkele oefeningen en krijgen meer informatie. Marion biedt de training ‘Mindful ouderschap’ aan; Hanneke de training ‘Mindfulness Based Stress Reduction’. Op 12 april zijn de twee te gast in De Schalm in Mariënheem; op 24 april in Elckerlyc in Luttenberg; op 2 mei in De Schure (Van Dongenstraat 33) in Broekland; op 3 mei in MFA de Belte in Nieuw Heeten; op 23 mei in het Trefpunt in Heeten; op 14 juni in het Dorpshuis in Lierderholthuis en op 24 juni in Kitaal Yoga (Marktstraat 27) in Heino.

De kennismakingsworkshops duren allemaal van 19.15 tot 20.45 uur. De deelnamekosten bedragen 15 euro. Voor meer informatie en aanmelding mail naar opvoeden@marionkogelmanbloo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.