Home / Sallandcentraal / Katinka Polderman, Guido Weijers en Pater Moeskroen in HOFtheater

Katinka Polderman, Guido Weijers en Pater Moeskroen in HOFtheater

RAALTE – Het HOFtheater krijgt op donderdag 11 april bezoek van cabaretière Katinka Polderman, op vrijdag 12 april geeft Guido Weijers er een Masterclass geluk en op zaterdag 13 april verzorgen de mannen van Pater Moeskroen een concert in het Raalter theater.

Katinka Polderman brengt op donderdag 11 april haar programma ‘Polderman draagt een steentje bij’. Ook in haar zesde voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. Polderman trekt onverdroten ten strijde tegen de vertrutting. Tegen de kuddegeest, eigenwijs en met die voor haar kenmerkende nuchterheid. Kaarten kosten 18 euro. Aanvang is om 20.15 uur.

Een dag later, op vrijdag 12 april, is cabaretier Guido Weijers aan de beurt. Ditmaal niet met een cabaretvoorstelling, maar met de ‘Masterclass geluk’. Hoe je gelukkiger wordt? Weijers denkt het te kunnen vertellen en geeft tips. De avond is al uitverkocht. Wel is het mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden via www.hoftheater.nl of info@hoftheater.nl.

De band Pater Moeskroen brengt op zaterdag 13 april het concertprogramma ‘De Reservebelgen’. De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben een vurige wens bij de heren los gemaakt; zich aansluiten bij België. Daar zullen ze ongetwijfeld muzikaal over verhalen. De voorstelling is bijna uitverkocht. Er zijn nog enkele losse stoelen. Kaarten kosten 24 euro per stuk. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.hoftheater.nl.

Katinka Polderman. Foto: Krijn van Noordwijk

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.