KansPlus reikt cheques uit aan Zozijn, Te Passe en SaVAS

RAALTE – Rob Koggel, penningmeester van KansPlus MiddenOverijssel, heeft onlangs drie cheques met een gezamenlijke waarde van 2.000 euro uitgereikt aan Zozijn Raalte, Vrienden van woonvorm Te Passe uit Haarle en de Special Olympiërs van SaVAS Raalte. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van KansPlus.

KansPlus is verantwoordelijk voor de organisatie van de HandicapNL-collecte die altijd in september in Raalte gehouden wordt. Een deel van de opbrengst mag KansPlus gebruiken voor doelen in de regio. Zozijn kreeg een bijdrage voor de plaatsing van een schommel, woonvorm Te Passe voor een televisie en SaVAS een bijdrage in de reiskosten voor de Special Olympiërs.

Naast de uitreiking van de cheques werden die avond ook de Special Olympiërs van SaVAS gehuldigd. Zij wisten tijdens de recentelijk gehouden Special Olympics in Abu Dhabi vier keer goud en twee keer brons te veroveren. Ook dit jaar is het voor stichtingen en woonvormen voor de doelgroep, mensen met een verstandelijke beperking, weer mogelijk een aanvraag te doen bij het donatiefonds van KansPlus. Mail daarvoor naar kansplus@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.