Home / Algemeen / Jubileumworkshop ‘Houding en stem’ in Raalte

Jubileumworkshop ‘Houding en stem’ in Raalte

RAALTE – Logopedist Dorothé Groen en oefentherapeut Mieke Schaftenaar geven op 15 mei een jubileumworkshop over houding en stem. Deze vindt plaats aan de Stationsstraat 5 in Raalte.

“De combinatie van een optimale houding en een goed stemgebruik is van essentieel belang tijdens spreken voor of in een groep”, aldus Groen. “Heel goed te gebruiken wanneer je een presentatie geeft maar ook wanneer je een gesprek voert met één persoon. De ervaring leert dat door de combinatie van een optimale houding en stem, je boodschap veel beter overkomt en het kost je veel minder energie. Daardoor houd je het veel langer vol.”

Beide therapeuten zijn al jaren werkzaam in hun eigen praktijken in Raalte en sinds vijf jaar geven ze samen cursussen en workshops over houding en stem. Voor belangstellenden een mooie manier om aan de slag te gaan met houding en stem. De kosten bedragen 15 euro en aanmelden kan via mieke@cesar-raalte.nl.

Lees ook

Zuiveringsproces van rioolwater in Raalte hersteld

ZWOLLE/RAALTE – Uit analyses van het rioolwater uit de zuiveringsinstallatie van Raalte blijkt dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.