Jonge onderneemster Marleen Edens houdt Open Avond

HEINO – op vrijdag 3 mei opent Marleen Edens met trots de deuren van Huidtherapie Heino. De feestelijke Open Avond is van 18.00 tot 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje in de nieuwe praktijk van de onderneemster te nemen. Huidtherapie Heino gaat zich per 1 mei vestigen in het bedrijfsverzamelgebouw PAAL5 in Heino.

Over Huidtherapie Heino

De naam verraadt al welke diensten Marleen Edens vanaf 3 mei gaat aanbieden. “Mensen met huidklachten zoals acne, overbeharing, pigmentvlekken, huidonregelmatigheden, vaatjes en huidverbetering moeten echt een kijkje komen nemen. En in de toekomst ga ik ook starten met oedeemtherapie,” vertelt Marleen enthousiast. In de nieuwe praktijk biedt Marleen chemische peelings en definitieve ontharingsbehandelingen door middel van laser aan. Ook voor het verwijderen van huidonregelmatigheden en microneedling kunnen mensen bij Huidtherapie Heino terecht. En natuurlijk krijg je bij Marleen persoonlijke huidadviezen.

Gratis Intake

Een service van de onderneemster is het inplannen van een gratis intakegesprek. Bij dit gesprek kunnen cliënten hun huidprobleem kenbaar maken en worden de behandelmogelijkheden besproken.

Openingsactie

Tijdens de Open Avond is er een specialist van Laservision aanwezig die je alles kan vertellen over de mogelijkheden van lasertherapie. Alle aanwezigen tijdens de Open Avond ontvangen 10% korting op een behandeling of een product naar keuze. “Ook kun je een laserbehandeling van je oksels winnen en staan er leuke goodiebags voor de bezoekers klaar,” vertelt Marleen. “Maar Op is Op.”

Huidtherapie Heino is te vinden aan de Paalweg 5 in Heino, info@huidtherapie-heino.nl, staging2.huidtherapie-heino.nl. Telefoon 06 36268218.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.