Jong Tempo op de planken met ‘Herrie op het eiland’

WESEPE – Jong Tempo staat op vrijdagavond 5 en zondagmiddag 7 april op de planken in het Wapen van Wesepe met het stuk ‘Herrie op het eiland’. Opnieuw is de toneelvereniging uit Wesepe aan de slag gegaan met een enthousiaste club kinderen en het resultaat mag er zijn: een zonovergoten voorstelling met spanning, humor, dans en muziek.

Het verhaal gaat over een groepje gangsters dat zich wil schuil houden op een ‘rustig’ tropisch eiland. Dan ontstaat er herrie. Een cruiseschip vol kleurrijke passagiers meert aan en het is gedaan met de rust. De gangsters moeten snel iets verzinnen om ze weer van het eiland af te krijgen. Ze verkleden zich als piraten, maar de passagiers trappen hier niet in.

Dan bedenken ze een Spinnenkoningin met een zogenaamd gevaarlijke megaspin. Dat zorgt wel voor het gewenste effect. De toeristen willen weg. Maar dan blijkt hun cruiseschip te zijn vertrokken en zitten gangsters en toeristen vast op hetzelfde eiland. Dan wordt er ook nog een schatkaart gevonden…

De voorstelling op vrijdag 5 april begint om 20.00 uur en die op zondag 7 april om 14.00 uur. De entree bedraagt 5 euro (kinderen tot en met 12 jaar half geld). Zie verder staging2.tempowesepe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.