Jong Tempo schitterde met Herrie op het eiland

WESEPE – Jong Tempo stond afgelopen vrijdagavond en zondagmiddag op de planken in het Wapen van Wesepe met het stuk ‘Herrie op het eiland’. De jonge toneelspelers, in leeftijd variërend van 8 tot en met 12 jaar, brachten een zonovergoten stuk met spanning, dans en muziek. Het verhaal handelde over een groepje cruisegangers dat op een tropisch eiland te maken kreeg met een stelletje boeven. De boeven wilden het eiland om duistere redenen voor zichzelf en waren dus allesbehalve blij met de vrolijke vakantiegangers. De uitvoeringen werden goed bezocht: twee keer circa 140 bezoekers.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.