Jesus Christ Superstar – de wereldberoemde rockmusical

HAARLE – Op vrijdag 12 april komt Studio 65 vocaal theater uit Enschede, naar de Sint Sebastianuskerk in Haarle. Op aangrijpende en ontroerende wijze wordt het passieverhaal gezongen en gespeeld met o.a. de welbekende liederen ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘I don’t know how to love him’. Het geheel wordt in passende eenvoud en gewaden uitgevoerd, onder begeleiding van stemmingsvol piano- en fluitspel. De uitvoering begint om 20.00 uur in de Sint Sebastianuskerk te Haarle. Vanaf 19.30 uur is er koffie of thee. De toegang is gratis. Na afloop wordt een vrije gift gevraagd voor de gemaakte kosten.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.