Home / Sallandcentraal / Inschrijving voor Wandel4daagse Heino van start

Inschrijving voor Wandel4daagse Heino van start

HEINO – De voorinschrijving voor de dertiende editie van de Wandel4daagse Heino is gestart. Dit jaarlijkse wandelgebeuren vindt dit jaar plaats van maandag 20 tot en met donderdag 23 mei. Elke dag zijn er mooie routes van 5 en 10 km uitgezet. De deelnemers starten telkens om 18.00 uur bij het Dorpshuus (deelnemers aan de 10 km kunnen starten tot 18.45 uur). De wandelaars krijgen onderweg een versnapering aangeboden en worden de laatste dag feestelijk ingehaald op het plein. De RegioBank en het Dorpshuus hebben dit jaar een leuk sponsorcadeautje voor de kinderen. Voorinschrijvingen (tot 14 mei) is mogelijk op www.wandel4daagseheino.nl of (voor mensen die zich niet digitaal kunnen inschrijven) bij de balie van het Dorpshuus. Bij voorinschrijving bedragen de deelnamekosten 5 euro (voor in totaal vier avonden), daarna 6 euro. Een enkele avond meelopen kan ook en kost 2,50 euro.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.