Informatieavond plannen Franciscushof-Zuid

RAALTE – Op maandag 15 april organiseert de gemeente Raalte een informatieavond over de nieuwe plannen voor Franciscushof-Zuid in Raalte. Het bestaande plan is inmiddels verouderd. De gemeente wil graag samen met betrokkenen nieuwe invulling geven aan het te ontwikkelen gebied. De huidige manier van bouwen en de wensen en behoeftes van betrokkenen vormen hierbij het uitgangspunt. Tijdens de informatieavond presenteert de gemeente een aantal nieuwe ideeën voor het gebied. Ook is de gemeente erg benieuwd naar de ideeën en suggesties van omwonenden en betrokkenen. Geïnteresseerden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Hoftheater in Raalte. Het programma start om 19.30 uur.

Aanmelden

Naast de gemeente zal ook SVP Architectuur en Stedenbouw aanwezig zijn. SVP Architectuur en Stedenbouw heeft in opdracht van de gemeente Raalte onderzoek gedaan naar de stedenbouwkundige en landschappelijke mogelijkheden van het gebied. Geïnteresseerden voor deze informatieavond kunnen zich via anja.hondeveld@raalte.nl aanmelden.

Vervolg

De visie van de gemeente en de ingebrachte ideeën vormen samen de basis voor het maken van een ontwerp voor het gebied. De gemeente hoopt na de zomer te kunnen starten met de bestemmingsplanprocedure.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.