Home / Sallandcentraal / Infomiddag over Verkeersveiligheid in Zwakenberg

Infomiddag over Verkeersveiligheid in Zwakenberg

RAALTE – KBO Raalte presenteert op woensdag 1 mei een informatieve middag over verkeersveiligheid in Zaal Zwakenberg in Raalte. Centraal staan vragen als: welke nieuwe verkeersborden zijn er, wat betekenen ze en in welke situaties gelden er nieuwe regels? Ook is er aandacht voor het gebruik van de fiets met elektrische ondersteuning; de mogelijkheden en onmogelijkheden. Aanvang is om 14.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 13.30 uur. De entree bedraagt 4 euro (inclusief koffie). Iedereen is welkom.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.