Identiteitscrisis in het HOFtheater

RAALTE – Op donderdag 11 april draagt Katinka Polderman haar steentje bij in het HOFtheater. Op vrijdag 12 april geeft Guido Weijers een Masterclass geluk. De voorstelling is onderbouwd met wetenschap i.p.v. met grappen. De mannen van Pater Moeskroen komen zaterdag 13 april naar Raalte, mét identiteitscrisis. De heren hebben een vurige wens; zich aansluiten bij België.

Foto: Krijn van Noordwijk

Polderman draagt een steentje bij | Katinka Polderman

De meest onverschrokken liedjesbakker van de lage landen is terug. Al 15 jaar draagt Polderman haar unieke steentje bij aan het cabaret en ook in haar zesde voorstelling is de tegendraadse taalvirtuoos ongepolijst, gortdroog, origineel en onverstoorbaar. Polderman trekt onverdroten ten strijde tegen de vertrutting. Tegen de kuddegeest, eigenwijs en met die voor haar kenmerkende nuchterheid. Zoals Polderman is er geen tweede. Ze is niet langer een goed bewaard geheim. Ze hoort bij de elite van het Nederlands cabaret.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Katinka Polderman op donderdag 11 april, 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 18,00 per stuk.

Masterclass geluk | Guido Weijers

Mensen vluchten wanhopig in mindfulness, yoga en meditatie. We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk’, ‘wetten voor succes’ en ‘hoe het optimale uit je leven te halen’. Maar hoe zit het nu echt? Guido Weijers kan het u vertellen. In 100 minuten komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk. Mensen die Guido eerder in het theater zagen, kennen z’n filosofische kant. Deze keer is die onderbouwd met wetenschap i.p.v. grappen. We beloven dan ook geen ‘cabaret’. Wel garanderen we dat het publiek met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan ze zijn
gekomen.

Er zijn geen kaarten meer te koop voor Guido Weijers op vrijdag 12 april. Wel is het mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden via staging2.HOFtheater.nl of info@HOFtheater.nl.

De Reservebelgen | Pater Moeskroen

Alé! De mannen van Pater Moeskroen zijn terug, dit maal mét identiteitscrisis. De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben een vurige wens bij de heren los gemaakt; zich aansluiten bij België. In De Reservebelgen ondergaan de Paters een inburgeringscursus om de status van Belg te bereiken. Of ze hun doel bereiken, wordt beslist tijdens de afterparty in de foyer. Pater Moeskroen zwaaien de aanwezigen aldaar uit met de hits van weleer en zorgt ervoor dat de wegen vrolijk en voldaan scheiden; het publiek naar huis, de Paters naar Vlaanderen?

Er zijn nog enkele losse stoelen beschikbaar voor Pater Moeskroen op zaterdag 13 april, 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 24,00 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.