Hevo eindelijk op de weg terug

HEINO – Het eerste damesteam van volleybalvereniging Hevo uit Heino is gepromoveerd. In het Paasweekend speelden de dames, die in de competitie op de tweede plek waren geëindigd (achter kampioen Salvora) om een plek in de promotieklasse. Hevo wist beide wedstrijden te winnen.

Hevo speelde negen jaar geleden in de hoogste divisies, maar deed dat met veel speelsters van buitenaf. Vertrekkende speelsters en ander leed zorgden voor vijf degradaties in vijf jaar tijd. Oud-trainer Ron Kranenburg liet zich enkele jaren geleden verleiden om terug te keren en ging met de eigen jeugd aan de slag. Hij kreeg daarbij na een jaar assistentie van oud dames 1-speelster Jeanette Bruins.

Het promoverende team bestaat dan ook uit allemaal eigen speelsters. De gemiddelde leeftijd is nog geen 20. “Eindelijk zijn we op de weg terug”, zo stelt Gerard Oortwijn namens Hevo. “Hopelijk houden we deze groep nog jaren bijeen en dan zit er vast nog meer in.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.