Broekland krijg grotere kavels op ‘t Broeck

RAALTE -De gemeente Raalte wil tegemoet komen aan de wens vanuit Broekland om grotere woningen te kunnen bouwen op ’t Broeck. De gemeente had eerder bepaalde woningtypes aangewezen voor het nog niet uitgegeven deel van dit plan. Die sluiten echter niet meer aan bij de vraag.

Dat blijkt uit een inventarisatie van de woonwensen door PB Broekland. Op basis daarvan is een nieuwe verkaveling getekend (met grotere kavels), waarbij de kopers ook meer flexibiliteit krijgen. Het college vraagt nu aan de raad om akkoord te gaan met die hiertoe gewijzigde bestemmingplan. Die heeft inmiddels ter inzage gelegen en er zijn geen zienswijzen ingediend. De informatieavond voor de kaveluitgifte is gepland op 15 mei en de loting op 12 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.