Groep Philadelphia beleeft plezier aan werken en begeleiden op Imminkhoeve

  DALFSEN/ LEMELE – Wat is het spannend als je naar een nieuwe werkplek gaat. Dat geldt voor iedereen en dus ook als je een beperking hebt. Iedereen kan zeggen dat het erg leuk is om bij de Imminkhoeve te werken, maar is dat ook zo? Allemaal vragen en geen antwoorden. Vandaar dat de groep eerst een paar keer is geweest om de sfeer te proeven, koffie te drinken en kennis te maken.

  Na de nodige voorbereiding was het vorige week zover. Deelnemers, stagiaires en begeleiders van Philadelphia gingen werken en begeleiden bij de Imminkhoeve in Lemele. Zij hadden een zelfgemaakt cadeau meegenomen voor de Imminkhoeve dat officieel werd overhandigd. Er werd gewerkt in de professionele keuken, in de winkel en in de linnenkamer. Eerst nog spannend, maar toen de dag vorderde kwam het zelfvertrouwen en straalde het plezier van de gezichten af.

  Foto: Paul Scholten

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.