Home / Sallandcentraal / Go4FAST voetbaldagen bij SV Raalte

Go4FAST voetbaldagen bij SV Raalte

RAALTE – Go4FAST presenteert op 29 en 30 april twee voetbaldagen voor de jeugd van 7 tot en met 15 jaar op het sportpark van SV Raalte. De dagen zijn van 9.00 tot 16.00 uur gevuld met allerlei leuke voetbalactiviteiten waarbij samen plezier hebben voorop staat. Alles wordt uit de kast gehaald om er een echt voetbalfeest van te maken. De kosten voor de voetbaldagen zijn 60 euro p.p. inclusief voetbaltenue, lunch, fruit en activiteiten met onder andere opblaasbare attracties. Aanmelding en meer informatie via www.go4fast.nl of via info@go4fast.nl.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.