Home / Salland Centraal / Go Ahead Eagles komt in meivakantie naar SC Overwetering

Go Ahead Eagles komt in meivakantie naar SC Overwetering

OLST – In de meivakantie komt Go Ahead Eagles naar SC Overwetering in Olst met een Go Ahead Eagles Soccer Camp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Het Soccer Camp duurt drie dagen (woensdag 1 mei tot en met vrijdag 3 mei) en staat onder leiding van gediplomeerde trainers. Alle trainingen van het Go Ahead Eagles Soccer Camp vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur op het sportcomplex van SC Overwetering aan de Koekoeksweg 11B in Olst.

Voetbalplezier en voetbalbeleving vormen de belangrijkste uitgangspunten van het Soccer Camp. Naast de Go Ahead Eagles Skill Games en diverse partijvormen staan een Meet & Greet met spelers van de eerste selectie van Go Ahead Eagles en een kinderpersconferentie op het programma. Alle deelnemende jongens en meisjes ontvangen hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue, een certificaat en een goodie bag als blijvende herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Inschrijven kan via www.ga-eagles.nl/soccercamps.

 

 

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.