Geslaagde eerste editie Landstede Hippisch Festijn

OLST – Afgelopen maandag vond het Landstede Hippisch Festijn plaats bij Paardensportcentrum Tiebot in Olst. Studenten van het landschap Groen en Dier namen deel aan workshops en wedstrijden dressuur en springen. Overall kampioen en winnaar van de wisseltrofee werd Lisa Tijhuis uit Lemelerveld.

Mede door het mooie lenteweer werd het een prachtige eerste editie van het Landstede Hippisch Festijn. De dag startte met een workshop parcoursbouwen onder leiding van Jos Brinkman. Hierna hielden de paardrijdende studenten van het landschap Groen en Dier van Landstede MBO in Raalte een springparcours, van commentaar voorzien door Pim Mulder. Daarna volgden een dressuurproef, beoordeeld door Miranda Ketelaar en een workshop exterieur beoordelen onder leiding van Gerrit Meulink en Arnold Kootstra.

Winnaars van de dressuur werden Nikyta Journee met Just La Promise, Lisa Tijhuis met Google van de Zuuthoeve, Carmen van der Kamp met Diamond de Peru en Manon Ruiterberg met Figini. Bij het springen werd Britt Schrijver eerste met Jack, gevolgd door Carmen Leussink met Ferdy, Claudia Schottert met Galileo en Lisa Tijhuis met Hollywood Diva.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.