Geslaagd concert Kunst Na Arbeid Lemele

.

LEMELE – Op vrijdag 5 april heeft Kunst Na Arbeid uit Lemele haar jaarlijkse uitvoering gegeven. Het thema van het concert was dit jaar ‘Goud van Oud’. De belangstelling was ook dit jaar groot, de zaal was tot de laatste stoel bezet. Het concert werd geopend door voorzitter Hanneke Scholten. In haar welkomstwoord stond Hanneke stil bij de drie leden, die KNA het afgelopen jaar zijn ontvallen. Het openingsnummer ‘You Raise Me Up’ werd opgedragen aan Herman Kleinhorsman (sr), Jan Schoenmaker en Henk Dogger. Na dit mooie moment van herinnering nam ladyspeaker Jenneke van Doesburg, de microfoon over om ieder nummer op geheel eigen wijze aan het publiek te introduceren. Het orkest, onder leiding van Gert Wagenaar, trapte vol enthousiasme af met ‘The Univeral Rock Classics’ waarna de klassieker ‘A Whiter Shade of Pale’ werd uitgevoerd. Louise de Lange liet samen met de jeugdleden Xavi Dijk en Kaat Dubbink zien dat het maken van muziek gewoon erg leuk is. Voor de pauze werden de muzikanten Rineke Bangma en Jan Dogger door Hanneke gehuldigd voor hun 25 en 50-jarig lidmaatschap van KNA. Ook de voorzitter van KNA, Hanneke Scholten, werd door Harjan van der Linde gehuldigd voor haar 40- jarig lidmaatschap. De kleine muziekvereniging is trots op haar leden. Ook was er aandacht voor Henk Dogger, hij zou dit jaar ook net als zijn broer gehuldigd worden voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Na de pauze ging de drumband onder leiding van Martin van de Veen verder. Door de drumband werd er een gevarieerd optreden neergezet. Zo werd het nummer ‘Paint it Black’ van de Rollingstones door de drummers, samen met gitarist Jan Bloten op geheel eigen wijze uitgevoerd. Na het optreden van de drumband, heeft het orkest de avond vervolgt met grote hits van Frank Sinatra en Neil Diamond, maar ook het mooie nummer ‘Mag ik dan bij Jou’ van Claudia de Breij werd uitgevoerd. Tot slot werd de avond afgesloten door de drumband en het orkest met het gezamenlijke nummer ‘Sway’.

KNA kan terugkijken op een geslaagd concert.

Meer foto's

.
.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.