Genieten tijdens vijfjarig jubileumfeest Huuskamer

BROEKLAND – Het was genieten afgelopen zaterdag bij de Huuskamer op het Bouwhuisplein in Broekland. En dan gaat het niet alleen over de mooie en smakelijke taarten, maar ook over het feestelijke sfeertje. De Huuskamer vierde het vijfjarig bestaan.

Voorzitter Erik Valk heette iedereen welkom en sprak zijn trots uit over hoeveel mensen de afgelopen vijf jaar al zijn samengekomen in de mooie, gezellige Huuskamer. 

Henk Neulen presenteerde vervolgens de wedstrijd, waarbij maar liefst 21 feestelijke taarten door een vrolijke en professionele jury werden gejureerd: Henry Borkent (de enige echte meesterbakker), Jolanda Broekhof (Broeklands topstyliste), Jaqueline Evers en Hans IJsseldijk (kenners van de enige echte Bakkerij & Buurtwinkel Broekland), Hilde Lichtenberg (thuisbakker, -kok en oude taart zoals ze zelf zegt) en het jongste jurylid Jim Broekhof (kleine, maar kritische lekkerbek).

Na lang beraad, met tussentijds live muziek door Broeklandse zangeresjes en gitarist, is de derde prijs uitgereikt aan Ilona Kops Hagendoorn, de tweede prijs was voor Hanna Ruiter en de Meesterbakker van Broekland is Nienke Jakobs. Zij mag haar prijs verzilveren bij Tearose in Deventer, waar zij ook haar taart mag presenteren. Alle deelnemers kregen een kleine herinnering mee als dank voor hun geweldige Broeklandse baksel.

Verder heeft Erik Valk zijn kavel van de Kôle Kermse verzilverd; hij mocht het eerste stukje van de winnende taart met een glas champagne. Alle bezoekers mochten vervolgens genieten van een stukje taart en er werd geproost met champagne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.