GemeenteBelangen wil collectieve evenementenverzekering in Raalte

RAALTE – Raadslid Mark Kampman (GemeenteBelangen) heeft het college van b&w gevraagd of er een collectieve evenementenverzekering afgesloten kan worden in de gemeente Raalte. De fractie pleit hiervoor nadat het meerdere signalen ontving vanuit organisaties van (kleine) evenementen.

“Deze organisaties hebben een klein budget, maar lopen tegen de hoge kosten van de aansprakelijkheidsverzekering aan. Verder is het voor kleinere evenementen steeds lastiger om de aansprakelijkheid op zich te nemen na een incident of ongeval. Als het zo doorgaat, zouden evenementen kunnen stoppen als ze het niet meer kunnen betalen”, zegt raadslid Mark Kampman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.