Gemeente Raalte maakt ambities concreet in Kadernota

RAALTE – De gemeente Raalte heeft haar ambitie op het gebied van maatschappelijke opgaven vastgelegd in de Kadernota 2020-2023. Op 9 mei volgt de besluitvorming in de gemeenteraad.

“De gemeente Raalte is een gemeente met ambitie. Daarbij horen maatschappelijke opgaven die bijdragen aan een verdere versterking van Raalte. Opgaven die bijdrage aan een fijne woon- en werkomgeving. Opgaven op het gebied van bijvoorbeeld verduurzaming, leefbaarheid, veiligheid, verkeer, cultuur, landschap en economie”, laat de gemeente weten.

Raalte wil het huidige subsidiebeleid onder de loep nemen, met als doel de administratie last voor verenigingen en de gemeente te beperken. Ook wil het actief aan de slag met verkeersmeldingen, de verkeersveiligheid en het verkrijgen van duidelijk inzicht in het gebruik van het wegennet. Daarnaast investeert de gemeente in duurzaamheid. In 2020 komt er een klimaatadaptatiebeleid om de opgaven op het gebied van wateroverlast, hittestress, droogte en overstromingsgevaar invulling te geven.

De Kadernota is in zijn geheel te lezen op staging2.raalte.nl/nieuws/kadernota-2020-2023-maakt-raalter-ambities-concreet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.