Home / Sallandcentraal / Gasthoeve de Zonnebloem viert 10-jarig bestaan met open dagen

Gasthoeve de Zonnebloem viert 10-jarig bestaan met open dagen

LEMELE – Gasthoeve de Zonnebloem in Lemele viert op zaterdag 4 en zondag 5 mei haar 10-jarig bestaan met twee open dagen. Een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen op de Gasthoeve en te ervaren hoe de deelnemer ‘niets moet en alles mag’.

Gasthoeve De Zonnebloem in Lemele is een aangepaste boerderij met dagactiviteiten voor ouderen die van het buitenleven houden. De Gasthoeve biedt alle ruimte om te ontspannen, te genieten en -op niveau – actief te zijn. Klaas en Herma gingen in 2009 van start met Gasthoeve de Zonnebloem. Ze begonnen met een aantal deelnemers in de woonkamer. Al gauw moest er verbouwd worden om aan de vraag te kunnen voldoen. Ook beide dochters maken inmiddels deel uit van het bedrijf.

In samenwerking met kunstronde ‘t Zwarte is er tijdens de open dagen van alles te zien en te beleven. De deuren zijn beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Gasthoeve de Zonnebloem is te vinden aan de Zonnebloemweg 3 in Lemele. Zie verder www.gasthoevedezonnebloem.nl.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.