Fucking Fruitflies in Zwakenberg

RAALTE – The Fucking Fruitflies treden op zaterdag 13 april op in Zaal Zwakenberg in Raalte. Deze voormalige schoolband van het FRC is weer bijeen om geld in te zamelen voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation.

The Fucking Fruiflies deden in 2017 ook al een reünie-optreden. Ook toen ging de opbrengst naar de AVL Foundation. Tieners zijn het niet meer, de meeste leden van de band zijn al achterin de 40, maar de muziek is nog steeds die van vroeger. Covers van onder andere The Cult, The Black Crowes en The Stones.

Anno 2019 bestaat de band uit William Benitez (drums), Marcel van Geel (zang), Edgar van Geel (bas), Mark Schinkel (gitaar), Leon lenting (toetsen), Maarten Groote Schaarsberg (gitaar) en Michiel Groote Schaarsberg (gitaar). Aanvang is om 21.00 uur en de entree is gratis.

Foto: Stefan Kemper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.