Finaleavond Schoolvoetbal weer succesvol verlopen

HOONHORST – Afgelopen vrijdagavond 12 april, werden de finalewedstrijden van het gemeentelijke schoolvoetbal toernooi gespeeld op het Sportpark van VV Hoonhorst. Zes wedstrijden in de verschillende poules stonden gepland om deze avond te worden gespeeld. De meiden en jongens waren allemaal op een gezonde manier gespannen, om hun finale te spelen. Ondanks de spanning, waren ze vol zelfvertrouwen begonnen aan de wedstrijd, om aan het toegestroomde publiek te laten zien, dat zij de plek in de finale verdiend hadden. Helaas kan er altijd maar één de winnaar zijn. Het verschil was soms maar klein. Maar er waren geen verlengingen en strafschoppen nodig om tot een winnaar te komen.

Uitslagen: Meiden C: De Spiegel 2 – De Regenboog 2, 0-1. Jongens C: Heilig Hart school 3 – Sjaloom Ankum, 0-3. Meiden B: De Spiegel 1 – De Polhaar 1, 0-3. Jongens B: De Cazemierschool 1 – Heilig Hart school 2, 0-1. Meiden A: De Regenboog 1 – Cyriacus Hoonhorst, 0-2. Jongens A: De Regenboog 1 – De Spiegel 1, 4-0. Uitzinnig van vreugde konden de kinderen de bekers in ontvangst nemen van wethouder Van Leeuwen, die de prijsuitreiking voor zijn rekening nam. De meiden van Cyriacus Hoonhorst en de jongens van De Regenboog school (beiden A-poule) mogen nu verder strijden in de regiofinale s van de KNVB. Deze wordt op 15 mei gehouden op het sportpark van de VV Heino. Het zou mooi zijn als de meiden en jongens ook daar weer volop worden aangemoedigd om weer een ronde verder te komen in het toernooi. Voor foto’s en andere info zie staging2.schoolvoetbal.net

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.