Filmavond in Holstohus met De Kleine Heks en Darkest Hour

OLST – Het Filmhuis Olst vertoont op vrijdag 26 april twee films in het Holstohus. Om 18.30 uur begint de kinderfilm ‘De Kleine Heks’, om 20.30 uur het historische filmdrama ‘Darkest Hour’.

De Kleine heks is een Duits/Zwitsers speelfilm uit 2018. De kleine heks (foto) is vastberaden de beste heks van het bos te worden. Hierdoor rolt ze samen met haar raaf Abraxas van het ene in het andere avontuur. Ze krijgt het ook nog eens aan de stok met de boze heks Rumpumpel. De film is in het Nederlands nagesynchroniseerd. Het verhaal kan hier en daar wat spannend zijn voor de jongsten, vandaar dat kinderen onder de 6 jaar begeleid moeten worden. De entree bedraagt 3 euro.

Darkest Hour handelt over een beslissende periode in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog. Winston Churchill is nog maar net benoemd tot premier van Groot Brittannië wanneer hij voor de zwaarste beslissing van zijn carrière staat: met de Nazi’s onderhandelen over vrede, of de strijd met ze aangaan. Hij zal snel het land achter zich moeten krijgen, maar wordt zwaar op proef gesteld. De sigarenrokende Churchill wordt vertolkt door Gary Oldman, die voor zijn rol een Oscar kreeg. Kaartjes kosten 7,50 euro (5,50 euro voor leden van ’t Nut).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.