Feestweek ter ere 10-jarig bestaan van Vrienden van Swaenewoerd

RAALTE – Stichting Vrienden van Swaenewoerd viert in mei haar 10-jarig bestaan. In verband daarmee krijgen de bewoners van Swaenewoerd in Raalte van 7 tot en met 11 mei een feestweek met diverse gezellige activiteiten aangeboden.

Het was in 2009 een wens van het Woonzorgcentrum Swaenewoerd om ook een ‘Vrienden van’ in huis te hebben. In mei van dat jaar passeerde de akte bij de notaris en was het bestaan van de Vrienden van Swaenewoerd een feit. Doel van de Vrienden is om de bewoners van Swaenewoerd extra activiteiten aan te bieden die aansluiten op de zorg die door het woonzorgcentrum wordt geboden.

De georganiseerde activiteiten met onder andere zang, dans, muziek en voordrachten zorgen voor de nodige ontspanning. Ook de jaarlijkse ijsjesmiddag is elke keer weer een topper. Daarnaast investeert de stichting ook in materiële zaken zoals de aankleding van de gangen middels schilderijen, een braintrainer en een kegelbaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.