Feestelijke Oranje Samenzangavond in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Op zaterdag 27 april, Koningsdag, staat er een feestelijke Oranje Samenzangavond op het programma in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. De bezoekers zingen liederen omtrent samenleven, vaderslandsliefde en Koningsdag. Ter afwisseling van de samenzang speelt Ad Huetink ook nog enkele orgelwerken. Voor het complete programma zie staging2.huetink-royalmusic.nl. Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838 of tel. 038-4224079. De bezoekers worden verwelkomd met een kopje koffie of thee en na afloop wordt hen een drankje met een hapje aangeboden. De entree bedraagt 10 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis). De netto-opbrengst komt ten goede aan Manege zonder Drempels in Bennekom en Kindertehuis Jemima in Bethlehem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.