Home / Sallandcentraal / Feestelijke Oranje Samenzangavond in WH Zwart Hal

Feestelijke Oranje Samenzangavond in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Op zaterdag 27 april, Koningsdag, staat er een feestelijke Oranje Samenzangavond op het programma in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. De bezoekers zingen liederen omtrent samenleven, vaderslandsliefde en Koningsdag. Ter afwisseling van de samenzang speelt Ad Huetink ook nog enkele orgelwerken. Voor het complete programma zie www.huetink-royalmusic.nl. Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838 of tel. 038-4224079. De bezoekers worden verwelkomd met een kopje koffie of thee en na afloop wordt hen een drankje met een hapje aangeboden. De entree bedraagt 10 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis). De netto-opbrengst komt ten goede aan Manege zonder Drempels in Bennekom en Kindertehuis Jemima in Bethlehem.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.