Europees hockeykampioen Floris Wortelboer naar Ommen

OMMEN – De organisatoren van het Bovelander Hockeykamp bij MHC Ommen hebben niemand minder dan Floris Wortelboer weten te strikken. De 22-jarige speelt bij Bloemendaal 1 en het Nederlands Elftal. Bij het hockeykamp (29 april – 1 mei) geeft hij een training.

Wortelboer heeft inmiddels al veertig interlands achter zijn naam staan en werd in 2017 Europees kampioen. In datzelfde jaar won hij met HC Bloemendaal de Euro Hockey League. Volgens velen behoort hij nu al tot de beste aanvallende verdedigers van de wereld.

Opgeven voor het Bovelander Hockeykamp kan via staging2.bovelander.nl/locaties/mhc-ommen/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.