Home / Sallandcentraal / Enquête over winkelhart Wijhe

Enquête over winkelhart Wijhe

WIJHE – Gastvrij Wijhe laat twee studenten van TMO Fashion Business School een enquête uitvoeren. Met de resultaten hoopt Gastvrij Wijhe het winkelgebied van Wijhe nog leuker te maken. Deelname duurt circa vijf minuten. 

“Hoe meer reacties op deze korte enquête, des te beter het resultaat”, zo stelt Gastvrij Wijhe. Invullen kan digitaal. Mensen die de enquête hebben ingevuld en het bericht delen, maken kans op één van de drie Gastvrij Wijhe cadeaubonnen ter waarde van 25 euro per stuk.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.