Enquête over burgerbegroting Heeten

RAALTE/HEETEN – Het zogeheten ‘bouwteam’ van Heeten Begroot heeft in samenwerking met tien betrokken Heetenaren een enquête samengesteld over de burgerbegroting. Heeten Begroot wil de resultaten gebruiken om tot een concreet voorstel voor een burgerbegroting te komen. Inwoners van het dorp kunnen de enquête tot en met mei invullen. “Als het project slaagt, kan de raad in volgende jaren bezien wat de mogelijkheden zijn voor andere dorpen en wijken binnen de gemeente”, zo stelt Heeten Begroot. Het bouwteam bestaat uit vier Heetenaren, twee ambtenaren, twee afgevaardigden vanuit de raad en twee adviseurs. De enquête kan men (binnenkort) online invullen via staging2.pbheeten.nl. Daarnaast liggen er enquêteformulieren bij Plus Severijn. Verder worden in april en mei gesprekken ingepland met ambtenaren en de raadsfracties over hun wensen, twijfels en ideeën: welke vragen leven er nog? Waar zit energie en waar schuurt het? Wat is nodig? Op maandagavond 17 juni zijn zowel inwoners als raadsleden en ambtenaren welkom bij het zwembad in Heeten (20.00 uur) om de resultaten te bespreken.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.