Home / Sallandcentraal / Enge Bos Podium eenmalig terug op Dauwpop

Enge Bos Podium eenmalig terug op Dauwpop

HELLENDOORN – Het Enge Bos Podium keert ter ere van het 25-jarig bestaan van Dauwpop eenmalig terug op het festival in Hellendoorn. Dat betekent feesten in een vrolijke setting. Niemand minder dan levende legende George Baker pakt zijn little green bag vol met paloma blancas, om ze vrij te laten in het bos. Plork en de Aannemers verbouwen het podium met hun aanstekelijke mix van serieuze hits en onbenullige gekkigheid en DJ Maus en Rebel Radio draaien plaatjes. Tevens introduceert het festival een nieuwe area: Karaokebar Xing Mei! Tenslotte heeft Dauwpop ook de line-up voor het ‘Down The Glory Hole’ bekend gemaakt. Dit jaar met onder andere de dames van De Ruige Rita’s, Volcano Boys, Dave Grohl & The Topless DJ’s, Bella Hay en Mauro van Candy Says en E-Star. Het gaat hard met de kaartverkoop voor deze 25-ste editie. Inmiddels is al meer dan driekwart van de tickets verkocht!

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.