Eierentellen en fotowedstrijd in centrum Wijhe

WIJHE – De ondernemers van Gastvrij Wijhe hebben, in de aanloop naar Pasen, van woensdag 10 tot en met vrijdag 19 april een wedstrijd eierentellen en een fotowedstrijd uitgeschreven. Voor de winnaars liggen prijzen klaar.

Meedoen is heel simpel. Gedurende de actieperiode liggen er in de winkels van de deelnemende ondernemers gouden eieren met het logo van Gastvrij Wijhe. Het aantal eieren verschilt per winkel. De uitdaging voor bezoekers van het Wijhese winkelcentrum is het exacte aantal te tellen.

Deelnameformulieren liggen bij alle winkeliers. Ze kunnen worden ingeleverd in de speciale Gastvrij Wijhe-bussen bij Albert Heijn, MICO Bodywear & Lef Underwear en Slagerij Ruiter. De drie beste inzendingen vallen in de prijzen. Die worden op zaterdag 20 april, dus nog net voor Pasen, uitgereikt.
De ondernemers stellen echter nóg drie smakelijke prijzen beschikbaar.

In het winkelcentrum staat gedurende de actieperiode een door Ygdrasil geschilderde paasvoorstelling opgesteld. In het bord zit een gat ter grootte van een hoofd. Wie zijn of haar hoofd erdoor steekt, er een foto van laat maken en met #gastvrijwijhe op social media zet, dingt ook mee naar paaslekkernijen. Het bord staat tijdens de actie op verschillende plekken in het dorp.

Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.