Eerste muzikanten voor nieuw theaterseizoen in HOFtheater bekend

RAALTE – Na de eerste cabaretnamen, maakt het HOFtheater nu de eerste muzieknamen bekend voor het nieuwe theaterseizoen: Pink Project, The Legends We’ve Lost, Symfo Classics, The Best of Britain en The Eddy Zoëy Band komen in seizoen 2019-2020 naar het theater in Raalte. Op maandag 6 mei wordt het volledige programma gepresenteerd tijdens de HOFtheater TIPavond.

Pink Project – Pink Floyd’s Anniversary Show

Pink Project komt 19 oktober 2019 met de sensationele ‘Pink Floyd’s Anniversary Show’ naar het HOFtheater. De show staat voor een groot deel in het teken van de albums ‘The Wall’ en ‘The Division Bell’, die in 2019 respectievelijk 40 en 25 jaar geleden werden uitgebracht. Met quadrafonische sound, een spectaculaire lichtshow en indrukwekkende visuals is het alsof de legendarische Britse band nooit heeft opgehouden te bestaan.

The Legends We’ve Lost – A Tribute to 2016

2016 is het jaar waarin grootheden uit de wereld van de popmuziek zijn overleden; Prince, David Bowie, George Michael, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glen Frey (Eagles), Toots Thielemans en Leonard Cohen. Een illuster rijtje iconische artiesten met een geweldig repertoire. Tributeband ‘The Legends We’ve Lost’ brengt deze iconische artiesten op 2 november 2019 naar het HOFtheater.

De band staat onder leiding van topmuzikant Danny Sahupala die o.a. bij Sister Sledge en The Pointer Sisters speelde. Speciale A Tribute To 2016 gasten als Shirma Rouse, Buddy Vedder, Nurlaila Karim en Marlayne Sahupala zullen de band compleet maken.

Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock

De nieuwe show van Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock – belooft, zoals de titel van het programma al aangeeft, grensoverschrijdend te worden. In meerdere opzichten: visueel en niet in de laatste plaats ook muzikaal. Met naast vele wereldhits en hoogtepunten uit de rijke geschiedenis van de symfonische rock (van o.a. Pink Floyd, Genesis, YES, Queen, Supertramp) ook een aantal verrassende keuzes. Dit alles met medewerking van de topvocalisten Cindy Oudshoorn en Martin van der Starre, meestergitarist Rob Winter én bijdragen van (speciale) gasten. Op 6 december 2019 staan ze in het HOFtheater.

The Best of Britain – The Fifth

Met een spectaculair jubileumprogramma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke belangstelling. Muziek van The Beatles tot Coldplay, en zo’n beetje alles daar tussenin, passeert de revue.

Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten en samen met vijf topmuzikanten waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa brengen zij op 15 februari 2020 een avondvullende show vol nostalgie maar ook met een aantal recente wereldhits.
De Eddy Zoëy Band – Hits from Heaven

Veel grote muziekhelden zijn ons ontvallen, maar hun beste songs zijn gelukkig voor altijd blijvend. De Eddy Zoëy Band brengt op 28 maart 2020 een actuele verzameling wereldhits met bijzondere verhalen over de grootste, hemelende legendes. ‘Hits from Heaven’ is de beste muziek van de wereld afgewisseld met sterke storytelling, geestige anekdotes en onverwachte weetjes. HOFtheater TIPavond

Op maandagavond 6 mei 2019 wordt het volledige programma gepresenteerd op de website van het theater. Bovendien is iedereen diezelfde avond welkom bij de HOFtheater TIPavond. Op deze gratis avond in het HOFtheater zijn er diverse previews van artiesten van seizoen 19/20 te zien en geeft directeur Roswyde Burgman toelichting bij het nieuwe theaterprogramma. Aanmelden voor de HOFtheater TIPavond kan via staging2.HOFtheater.nl. Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat op woensdag 22 mei om 18:00 uur van start. HOFgenoten kunnen al vanaf donderdag 9 mei, 10.00 uur kaarten bestellen. Iedereen kan HOFgenoot worden, voor € 25 per jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.