Eerste lustrum Sallandse Fiets4daagse

REGIO – In mei vindt de vijfde editie van de Sallandse fiets4daagse plaats in deze regio. Vier donderdagen achter elkaar is er vanuit verschillende dorpen een route uitgezet van 40 tot 45 kilometer. Elk dorp heeft zijn eigen route en vertrekpunt. Vertrek tijd tussen 9.30 en 11.00 uur.

De start is op 9 mei bij het Trefpunt in Heeten; op 16 mei bij ’t Asspel in Mariënheem; op 23 mei bij MFA de Belte in Nieuw Heeten en op 30 mei (Hemelvaart) bij de kerk in Wesepe. Alle fietsroutes voeren door de mooie gebieden van Salland, over goed berijdbare en verharde wegen. De deelnemers krijgen een duidelijke routebeschrijving mee. De deelnamekosten bedragen 1 euro per keer.

Voor meer informatie over de startdag in Heeten neem contact op met Wim Sibelt (06-83009730), voor Mariënheem met Jos Alferink (06-11431715), voor Nieuw Heeten met Cor Aben (06-14644555) en voor Wesepe met Jan Wichems (06-12892469).

De fietsvierdaagse wordt georganiseerd door een werkgroep met vertegenwoordigers van de vier dorpen. De fietsvierdaagse is speciaal bedoeld voor ouderen, maar iedereen, jong en oud, kan aanhaken. Met name natuurlijk op de afsluitende Hemelvaartsdag in Wesepe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.