Eerste cabaretnamen voor nieuw theaterseizoen in HOFtheater bekend

RAALTE – Bij het HOFtheater zijn de voorbereidingen voor theaterseizoen 2019-2020 in volle gang. Op maandag 6 mei wordt het volledige programma gepresenteerd, maar het Raalter podium heeft nu al wat cabaretnamen die komen gaan bekend gemaakt.

Javier Guzman

Guzman kijkt op donderdag 12 december terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt dingen die het publiek nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet. Het zijn onder andere juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar deze avond wel. Dat staat nu al vast.

Martijn Koning

Martijn Koning heeft gelukkig energie teveel. Waar anderen even uitpuffen, stroopt hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur. Hij heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 80 minuten pure stand-up comedy. Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij op woensdag 5 februari zijn grappen en zeer komische observaties op zijn publiek af.

Viggo Waas

Dertig jaar speelde Viggo Waas samen met zijn vrienden Peter Heerschop, Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr, als het succesvolle cabaretgezelschap NUHR. Nu stapt hij alleen het podium op. Hij speelt de Meestervoorspeller. Een cabaret performance van met voorspellende waarde op donderdag 5 maart in het HOFtheater.

Veldhuis & Kemper

Veldhuis & Kemper gooiden bij het maken van hun vorige programma, Geloof ons nou maar, het roer om. Deze ingeslagen weg smaakt naar meer. Hoe dit zal uitpakken dat weten de heren Veldhuis & Kemper nog niet precies. Persoonlijker, meer confronterend, grappiger, harder of zachter? Of van alles misschien een beetje? Hoe dan ook wordt het de overtreffende trap op vrijdag 10 april 2020.

HOFtheater TIPavond

Op maandagavond 6 mei 2019 wordt het volledige programma gepresenteerd op de website van het theater. Bovendien is iedereen diezelfde avond welkom bij de HOFtheater TIPavond. Op deze gratis avond in het HOFtheater zijn er diverse previews van artiesten van seizoen 19/20 te zien en geeft directeur Roswyde Burgman toelichting bij het nieuwe theaterprogramma. Aanmelden voor de HOFtheater TIPavond kan via staging2.HOFtheater.nl.

De kaartverkoop gaat op woensdag 22 mei om 18:00 uur van start. HOFgenoten kunnen al vanaf donderdag 9 mei om 10.00 uur kaarten bestellen. Iedereen kan HOFgenoot worden, voor € 25 per jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.