Een weekend vol contrasten in het HOFtheater

Voorstellingen van Dutch Don’t Dance Division, Tim Knol en Ernst Daniël en Coosje Smid

RAALTE – Met een balletvoorstelling van De Dutch Don’t Dance Division op vrijdag 5 april; een concert van singer-songwriter Tim Knol op zaterdag 6 april en een concert van Ernst Daniël Smid en zijn dochter Coosje op zondag 7 april biedt het HOFtheater in Raalte de komende dagen weer een afwisselend programma.

De Dutch Don’t Dance Division brengt op vrijdag de voorstelling ‘Ballet Black & White’. Artistiek leiders Rinus Sprong en Thom Stuart hebben een wereld van uitersten samengesteld voor de jonge topdansers. Een voorstelling die als een trein voorbijraast met meesterwerken uit de 19de eeuw, wereldpremières en een ballet van de internationaal vermaarde choreograaf Nils Christe. In de voorstelling gaan romantiek, humor én abstractie hand in hand. Tickets kosten 21 euro. Aanvang is om 20.15 uur.
Na zijn debuutalbum in 2010 ging het hard met Tim Knol, die op zaterdag te zien te horen is in het HOFtheater. De plaat kreeg lovende kritieken en de single ‘Sam’ werd een hit. Zijn status als aanstormend talent bevestigde hij met ‘Days’, zijn tweede album. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek. In zijn nieuwste theaterconcert speelt hij veel werk van zijn meest recente album ‘Cut the Wire’, maar ook een aantal mooie covers, waarover hij ook weer de nodige verhalen vertelt.
Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 20 euro.

Doosje

Ernst Daniël Smid en zijn dochter Coosje zingen zondagmiddag de mooiste en meest intieme liedjes in hun concertprogramma ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’. Composities van Ramses Shaffy, Jules de Corte, Annie MG Schmidt, Willem Wilmink en vele andere pareltjes brengen zij ten gehore. Liedjes die periodes uit het leven markeren en gebeurtenissen terughalen. Liefdesliedjes, liedjes met een lach en liedjes met een traan. Liedjes die worden doorgegeven van vader op dochter op…
Aanvang is om 15.00 uur. Tickets kosten 22 euro.

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. Ernst Daniël en Coosje Smid. Foto: Ester Gebuis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.