Home / Nieuws / Dialectavond in het Langhuus

Dialectavond in het Langhuus

WIJHE – Albert Bartelds van de IJsselacademie verzorgt op dinsdag 30 april een presentatie in het Langhuus in Wijhe. Op uitnodiging van de Historische Vereniging Wijhe vertelt hij over de stand van zaken en de toekomst van het dialect. Tevens geeft hij informatie over de diverse streektaalprojecten van de IJsselacademie. Albert Bartelds is geboren en getogen in Rouveen en werkzaam als streektaalmedewerker bij de IJsselacademie. Hij beweegt zich voornamelijk in het culturele domein en heeft diverse streektaalprojecten bedacht en uitgevoerd binnen dat domein, alsook onderwijsprojecten. Aanvang is om 20.30 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.