De boerenpelgrimstocht – nog maar een paar (middag)plekken vrij

.

HAARLE – Het boerenland is de plek waar ons voedsel vandaan komt. Met haar tradities,natuurlijke ritmen en boerenwaarden voedt het ons ook op een andere manier. Geïnspireerd door deze boerenwaarden is de boerenpelgrimstocht ontstaan. Een pelgrimstocht die open staat voor alle mensen, onafhankelijk van religie. De tocht voert langs boerenwaarden en geeft ruimte aan bezinning en verbinding, om op verhaal te komen bij een Boer en Mens. Speciaal voor deze tocht verleent singer songwriter Jikke Schepers een muzikale bijdrage. De boerenpelgrimstochten (9 km) vinden plaats op 11 mei. Starttijden: 9.30 en 14.00. Vertrekpunt en eindpunt: De Oarns Hoeve, Eekteweg 1 te Haarle.

Voor de wandeltocht moet men goed ter been zijn. Daarbij wordt aangeraden stevige, waterdichte schoenen en een lange broek te dragen. Aanmelden kan via staging2.boerenmens.nl en kost 10 euro.

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.