De beest uithangen op het Weidefeest

HEETEN – De Heetense Jongerenvereniging de Treffers presenteert van vrijdag 12 tot en met zondag 14 april het jaarlijkse Weidefeest. Aan de Stokvisweg 25 in Heeten komt weer een feesttent te staan. Dat betekent drie dagen feest, muziek en vooral de beest uithangen. Niet voor niets is het thema het gehele weekend ‘de Zoo’ (de dierentuin) en gaat de laatste dag de boeken in als ‘de Beestachtige Zondag’.

Het programma begint vrijdag om 21.00 uur met een rock’n roll-avond met medewerking van de bands Greenlight en Gust. Greenlight bestaat uit vier jongemannen uit Bathmen. De naam Greenlight komt van groen licht oftewel vol gas. En dat doen de mannen zeker! Dat betekent covers van Bökkers, Foo Fighters, Anouk, AC/DC en Rolling Stones. De formatie Gust komt uit Dijkerhoek. Deze band speelt voor elk wat wils, van rockclassics tot country, van moderne hits tot boerenrock. De entree is gratis.

Het zaterdagprogramma begint om 19.30 uur met een muziekbingo. Daarna, zo rond 21.00 uur start de Weide Club Night. De tent wordt speciaal voor de gelegenheid omgedoopt tot een danceclub. Met een zelf ontworpen DJ-podium, grote dansvloer en spectaculaire rariteiten kunnen de bezoekers zich uitleven op dance, house, top 40, rock en nog veel meer! De formatie Kraakthelder treedt op. Deze band zorgt voor meezingers, rockcovers en guilty pleasures. DJ Harry, zo onderhand de huis-DJ van het Weidefeest, zorgt voor de verdere muzikale invulling van de avond. Dat doet hij met een spectaculaire show vol confetti, swingende deuntjes en zijn eigen beats. De entree bedraagt 8 euro.

Het zondagmiddagprogramma is zoals gebruikelijk gericht op jong en oud. Het Treffersbusje pendelt tussen het Dorpsplein van Heeten en het feestterrein. Dat wordt die middag omgetoverd tot de Treffers Dierentuin. Vanaf 15.00 uur is iedereen weer welkom om het Weidefeest af te sluiten. DJ Harry staat achter de draaitafels. Daarnaast is er een optreden van Orlando Uitenwerf, beter bekend als de Zwarte Jannes. Hij zingt eigen liedjes, nummers van Jannes, zijn grote voorbeeld, maar ook andere Nederlandstalige hits komen voorbij. De entree is gratis. Datzelfde geldt voor de pendelbus.

Zie voor meer informatie staging2.treffersweidefeest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.