Daf ya328 evenement bij de Haere/IJssellinie.

OLST – In het weekend van 11 mei is er bij Havezate de Haere in Olst een Daf ya328 evenement gaande. Circa zestig enthousiaste Daf ya328 eigenaren organiseren dit, merendeels besloten weekend, om hun passie voor dit type middelzware militaire vrachtauto te delen. Het evenement is op zaterdag 11 mei wél te bezoeken voor belangstellenden. De op hetzelfde terrein gelegen bunkers van de IJssellinie, zijn dan ook open. Er kan dan ook een combinatiebezoek gebracht worden aan de Daf ya328 voertuigen op het veld voor De Haere en de IJssellinie die daarnaast ligt. Bij de bunkers van de IJssellinie worden de bezoekers rondgeleid door de gidsen van de linie. Er wordt entree gevraagd. Volwassenen 5,00 euro, kinderen t/m basisschool 2,50 euro. Er kan gepind worden.

Het Daf ya328 evenement is gratis

Bezoekers kunnen natuurlijk ook kiezen voor het alleen bekijken van de Daf ya328 voertuigen of alleen de IJssellinie. Maar men heeft op deze dag wel een unieke kans om beide te zien en te ervaren. De Daf ya328 voertuigen zouden een onmisbare rol hebben gespeeld bij het transport van de wapens en manschappen tijdens het in gebruik nemen van de IJssellinie. Ze hebben, hoe verschillend ze ook zijn, toch veel gemeen.

Bezoekers zijn 11 mei welkom aan de Heareweg 4 in Olst;

Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur bij het Daf ya328 evenement (op het veld voor Havezate De Haere).

Vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur bij De IJssellinie. Start bij Hospitaalbunker

1 REACTIE

  1. Goedemorgen,Jullie hadden een mooi bericht geplaatst in jullie krant,van het ya 328 event. Nou was mijn vraag ook mede dat ik het organiseerd en mijn Daf op de foto staat of het mogelijk is dat jullie een exemplaar op kunnen sturen. Kom zelf niet uit de buurt maar uit Montfoort. Mijn dank is groot als dit mogelijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.