Cursus Samen op Pad voor vergroten sociale contacten

RAALTE – WIJZ Welzijn Raalte en Impluz-preventie bieden gezamenlijk de cursus ‘Samen op Pad’ aan in Raalte. De cursus is bedoeld voor mensen die een klein sociaal netwerk hebben en daar graag verandering in willen brengen. De deelnemers krijgen handvatten en oefeningen die helpen bij het vinden en maken van nieuwe contacten. Naast luisteren en praten, gaan ze ook praktisch bezig met een aantal opdrachten. De bijeenkomsten vinden plaats op de maandagen 6, 13, 20 en 27 mei van 13.30 tot 15.30 uur in Raalte. Deelname is gratis voor inwoners van de Gemeente Raalte. Er is geen verwijzing nodig. Voor informatie bel naar Tamara van der Zee, tel. 0572-367058. Aanmelden kan bij info@Impluz.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.