Concert ‘Mix van Zang & Spel’ in de W. H. Zwart Hal

LEMELERVELD – Op zaterdag 11 mei om 20.00 uur is het weer zover. Martin Mans (orgel) en The Martins Mans Formation (zang) nemen ons mee op een muzikale reis. Daarnaast klinken de heerlijke klanken van de trompet van Jantine Kalkman. Heeft u ze nog nooit samen zien en horen optreden dan is het zeker een aanrader. De fans hebben al kaarten gereserveerd. Martin Mans is Nederlands bekendste en ook meest druk bezette organist en is zeer geliefd bij een groot publiek. Al op zeer jonge leeftijd begon hij met orgelspelen en won hij diverse concoursen. Bekendheid geniet hij vooral om zijn improvisaties over geestelijke liederen. Hij werkte mee aan maar liefst meer dan 500 cd-opnamen en vele DVD’s. Een aantal van zijn cd’s is met platina en goud bekroond, een ongekend succes in de orgelwereld. Jaarlijks geeft hij zo’n 250 concerten, in binnen- en buitenland. Op het programma staan o.a.: The Holy City, Koekoek en Nagtegaalconcert, Halleluja en What a wonderful world.

Reserveren is gewenst: T 0572-371838 (Huetink), E: adhuetink@gmail.com of via de site. De entree prijs bedraagt 17 euro incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang. Het volledige programma is te vinden op: staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.