Home / Sallandcentraal / Concert met orgel en harp in WH Zwart Hal

Concert met orgel en harp in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Lennert en Maria Knops verzorgen op zaterdag 6 april een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Lennert bespeelt het orgel; zijn vrouw Maria de harp. Het thema is dan ook ‘Romantiek met snarenspel en orgel’.

De twee spelen werken van onder andere D. Shostakovich, H. Vincent, E. Sheeran en T. Ball. Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren is mogelijk via 0572-371838, adhuetink@gmail.com of via de site. De entreeprijs bedraagt 14 euro (inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop). Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie op www.huetink-royalmusic.nl.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.