Concert met orgel en harp in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Lennert en Maria Knops verzorgen op zaterdag 6 april een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Lennert bespeelt het orgel; zijn vrouw Maria de harp. Het thema is dan ook ‘Romantiek met snarenspel en orgel’.

De twee spelen werken van onder andere D. Shostakovich, H. Vincent, E. Sheeran en T. Ball. Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren is mogelijk via 0572-371838, adhuetink@gmail.com of via de site. De entreeprijs bedraagt 14 euro (inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop). Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie op staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.