Home / Sallandcentraal / College Olst-Wijhe naar de Boskamp

College Olst-Wijhe naar de Boskamp

WIJHE – Het college van B&W van Olst-Wijhe brengt op woensdag 10 april een kernenbezoek aan de Boskamp. Dat vindt plaats bij Eetcafé Boskamp.

Wijkagent Nick Karel stelt zich voor aan de bezoekers. Hij vertelt wat een wijkagent doet en hoe inwoners contact kunnen opnemen met de politie. Carinova vertelt van alles over de toekomstvisie voor woonzorglocatie Sint Willibrord. Aansluitend presenteert Junco de stedenbouwkundige invulling voor de bouw van de woningen op het Van Bavelgemterrein.

Vervolgens vertellen de werkgroepen die zijn gevormd naar aanleiding van de Dorpsvisie Boskamp wat ze gaan doen en wat ze van de gemeente verwachten. Ook kan iedereen tijdens het kernenbezoek vragen stellen aan de burgemeester en de wethouders. Aanvang is om 20.00 uur.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.