College bezoekt Herxen voor jaarlijks kernenbezoek

HERXEN – Donderdag 25 april bezoeken burgemeester en wethouders Herxen voor het jaarlijks kernenbezoek. Deze avond wordt georganiseerd door Plaatselijk Belang Herxen in samenwerking met de gemeente.

Programma

Na de ledenvergadering van PB Herxen start het gemeenschappelijk deel van de avond. Hoofdthema is de Visie Herxen 2019-2030. Hierover is een mooi filmpje gemaakt dat tijdens het kernenbezoek getoond wordt. En er zijn drie werkgroepen, Verkeer, Woningbouw en Energie, die vertellen waar zij mee bezig zijn. De gemeente vertelt iets over de nieuwe manier van vergaderen van de raad en de Stimuleringsregeling Toekomstgericht wonen. In 2020 vieren we in heel Nederland 75 jaar Vrijheid. Ook in Olst-Wijhe zijn hiervoor activiteiten in voorbereiding. Het college hecht er veel waarde aan, om in een rechtstreeks contact met inwoners, van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen. Tijdens het kernenbezoek is er dan ook tijd en ruimte om vragen te stellen aan het college. Iedereen is welkom in buurthuis De Herxer Marke. Het programma start om 20.00 uur.

Voorafgaand aan dit kernenbezoek heeft het bestuur van Plaatselijk Belang Herxen een overleg gehad met de directie van de gemeente Olst-Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.