Gewoon Carolien: Pasen en de brand van de Notre Dame

Rond mijn 25e levensjaar merkte ik voor het eerst op dat via en om mijn fysieke lichaam spiralen energie rondgingen. In het begin noemde ik het draaikolken, omdat ik er nog weleens misselijk van werd. Ze waren toen 1 a 2 meter in en dichtbij mijn fysieke lichaam en natuurlijk alleen als ik mijn ego in gedachten neerlegde bij Jezus aan het kruis. Ik zei dan innerlijk ‘Uw wil geschiede’.

Terwijl ik rustig ademde, zag ik langzaam voor mijn gesloten ogen een lachende en stralende opgestane Jezus Christus. Daarna kwamen de spiralen. Ik merkte dat als dit gebeurt, er enorm veel energie vanuit de aarde in en om mijn lichaam omhoog komt en ook vanuit de kosmos worden krachten aangetrokken. Altijd is aardekracht aanwezig, maar soms zijn de draaiende bewegingen met veel water, soms met veel lucht en soms met veel vuur, dan dienen er zaken eerst vernietigd te worden om het weer op te bouwen. ‘Als van Zelf’ wordt mijn systeem/ lichaam gebruikt als er ergens energie of heling nodig is, ik ben dat niet altijd bewust.

Na een fijne volle dag vol heling in de praktijk ging ik maandag 15 april tussen 18 en 19 uur wandelen en kreeg ik onderbuikpijn. Ik wist meteen dat er iets negatiefs ging gebeuren, maar niet wat. Ik vroeg innerlijk ‘wat kan ik doen’ en wist dat mijn aandacht/ bewustzijn op de aardse krachten naar boven gericht diende te zijn. In de loop van de avond werd de pijn heftiger en ‘s nachts ervoer ik vele uren grote vuurvortexen, grote cirkel- bewegingen en enorme powers vanuit de aarde omhoog. Dinsdagochtend werd ik bij -toch nog energiek- opstaan pas bewust dat de Notre Dame brandde.

Ik vind het belangrijk om zingeving te hebben, om dingen die ‘zijn, zoals het is’, zoals de brand in de Notre Dame, de nacht vol ervaren van vortexen, een reden te geven. Dat geeft me rust, hoop en ik voel dan meer dat ik leef.

De brand in de Notre Dame heeft voor de wereld de volgende reden; ‘Onze dame’ is de grote vrouwelijke kracht. Dat is niet het denken, dat is voelen en luisteren. Door naar je innerlijk (je intuïtie, je onderbuikgevoel) te luisteren en te vragen ‘wat mag ik doen/ hoe mag ik zijn ten gunste van mijzelf en de wereld’, zullen krachten door onze lichamen heengaan. Geen druk, geen overtuigingen, geen verplichtingen die je beperken, maar vertrouwen. Eigenlijk weer ons ego in gedachten bij het kruis van Jezus leggen en vol overgave (leren) voelen hoe de christuskracht, de grote liefde door je heen gaat en luisteren naar wat daarmee mag gebeuren. Oh ja, dat is de symboliek van Pasen.

Info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.