BurgerBelangen polst mening inwoners

RAALTE – BurgerBelangen staat op zaterdag 6 april in het centrum van Raalte om in gesprek te gaan met inwoners over de actuele thema’s zoals de verkeersagenda, de naderende begroting en het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. Uiteraard kunnen inwoners ook eigen onderwerpen aandragen. De partij staat van 10.00 tot 13.00 uur in het centrum van Raalte, nabij Beter Horen/Neuf.
Op initiatief van BurgerBelangen is er tijdens raadsvergadering van 11 april een extra raadsdebat over het duurzaamheidsbeleid in Raalte. Aanleiding is dat er volgens BurgerBelangen geen schot zit in de voortgang van allerlei besluiten. “We willen dat er een eind komt aan het gepraat over duurzaamheid en dat de focus komt te liggen op doén. Je hebt niet zoveel aan een visie voor 2050, als je niet aan de slag gaat met wat je vandaag binnen onze gemeente zelf kunt doen!” aldus BurgerBelangen-raadslid Henny Lammers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.