Home / Nieuws / Boerderijdag bij Centraal Hart

Boerderijdag bij Centraal Hart

RAALTE – Het Centraal Hart in Raalte houdt op dinsdag 30 april een boerderijdag. Op de locatie van de Hartkamp aan de Jan van Arkelstraat 15 zijn tientallen dieren te zien zoals een ezel, een pony en geiten. De dieren kunnen worden geknuffeld en gevoerd en zijn allemaal heel kindvriendelijk. De bezoekers kunnen in het Grand Café en bij mooi weer buiten op het terras genieten van een kopje koffie of een ijsje. Het programma duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.